Címlap
Üdvözöljük honlapunkon! PDF Nyomtatás E-mail

A cégvezetés számára nagyon fontos, hogy megbízható, jó minőségű termékeket kínáljon partnereinek. Ennek érdekében törekszünk arra, hogy beszállító partnereinket szigorúan megválogatva olyan kínálattal és szakmai háttérrel álljunk vevőink rendelkezésére, amely nem hagy maga után kívánni valót a minőség területén sem.

A társaság alapítása óta folyamatosan fejlődik. E fejlődést jól jelzi, hogy az alapításkor egy bérelt telephelyen és három munkatárssal működő társaságunk ma hat különböző városban, többségükben saját tulajdonú szaküzletben működik közel 40 munkatárssal. Az általunk importált termékek országos partnerhálózatunkon keresztül jutnak el az ország minden részébe.

 

BelépésFriss hírek, akciók

Új szabályozó elektronikák

Wireless Krono termosztát.

Az új wireless (vezetéknélküli) krono termosztát lehetővé teszi az elektromos radiátorok valamennyi funkciójának távvezérlését.
Heti programozó funkcióval rendelkezik, mely energiamegtakarítást tesz lehetővé a fogyasztók szokásaitól függően.

Bővebben...
 
Levegő-víz hőszivattyúk az LG-től

Társaságunk az LG Dél-dunántúli képviselőjeként megkezdte a levegő-víz rendszerű hőszivattyúk forgalmazását, mellyel bármely otthon fűtés, hűtés és használati melegvíz ellátása oldható meg korszerű, környezetbarát és energiatakarékos módon.

Az LG Therma V terméke két megújuló energiaforrást is használhat, a levegőt és a napot.

Bővebben...