Címlap Cégünkről
Cégünkről PDF Nyomtatás E-mail

Társaságunkat 1988-ban három magyar magánszemély alapította, 1 millió Ft alaptőkével. Az alapítók célja az volt, hogy létrehozzanak egy olyan szakmailag kompetens céget, amely magas szakmai szinten képes kielégíteni az építkezések, felújítások kivitelezőinek igényeit az épületgépészet területén.

A cégvezetés számára nagyon fontos, hogy csak kiváló minőségű termékeket kínáljon. Ennek érdekében törekszünk arra, hogy beszállító partnereinket szigorúan megválogatva olyan kínálattal és szakmai háttérrel álljunk vevőink rendelkezésére, amely nem hagy maga után kívánni valót a minőség területén sem. Fentiek szellemében alakítottunk ki tartós kapcsolatot több neves külföldi gyártóval, melyeknek magyarországi képviselete vagyunk.

Ilyen a finn Rettig-Heating konszern, mely a kiváló minőségű PURMO acéllemez lapradiátorokat, az IRSAP S.p.a., mely fürdőszobai és design fűtőtesteket, a BIASI S.p.a., mely a SAVIO gázkészülékeket, valamint az olasz Ferrero Rubinetterie S.r.L., mely különböző szerelvényeket  gyárt. Több külföldi gyártó hazai képviseletével is napi kapcsolatban állunk, mint pl. a német REHAU vagy a francia COMAP márkák. Ezen neves gyártók termékeivel, a vásárlók elégedettségét szem előtt tartva, társaságunk az alapítása óta folyamatosan fejlődik.

A fejlődést jól jelzi, hogy az alapításkor egy bérelt telephelyen és három munkatárssal működő társaság ma hat különböző városban, többségükben saját tulajdonú szaküzletben működik közel 35 munkatárssal. Az általunk importált termékek országos partnerhálózatunkon keresztül jutnak el az ország minden részébe.

A társaság saját tőkéje 151,932 millió Ft (2008).


 

BelépésFriss hírek, akciók

Új szabályozó elektronikák

Wireless Krono termosztát.

Az új wireless (vezetéknélküli) krono termosztát lehetővé teszi az elektromos radiátorok valamennyi funkciójának távvezérlését.
Heti programozó funkcióval rendelkezik, mely energiamegtakarítást tesz lehetővé a fogyasztók szokásaitól függően.

Bővebben...
 
Levegő-víz hőszivattyúk az LG-től

Társaságunk az LG Dél-dunántúli képviselőjeként megkezdte a levegő-víz rendszerű hőszivattyúk forgalmazását, mellyel bármely otthon fűtés, hűtés és használati melegvíz ellátása oldható meg korszerű, környezetbarát és energiatakarékos módon.

Az LG Therma V terméke két megújuló energiaforrást is használhat, a levegőt és a napot.

Bővebben...